Preto sme pre Vás spísali 6 základných bodov našej identity
1. Mäso so slovenských BIO chovov
Pri výbere mäsa na prípravu jedál (burgers a iné) nám pôjde v prvom rade o kvalitu. Aj preto sme sa rozhodli, že mäso,
ktoré bude použité na prípravu našich jedál, bude pochádzať výhradne od slovenských dodávateľov.
Uvedomujeme si, aké je dôležité podporovať lokálnosť a slovenských farmárov a vieme, že pre dosiahnutie dokonalého
výsledku je dôležitá vysoká kvalita surovín.
2. Vlastné domáce burger buns
V časoch kedy je konkurencia naozaj vysoká a silná, je potrebné sa odlíšiť. 90% podnikov v našom meste používa burger
buns od jedného a toho istého dodávateľa. My sme sa rozhodli ísť vlastnou a náročnejšou cestou, počas ktorej si budeme
žemle piecť sami podľa vlastnej receptúry. Chceme byť najlepší, preto nesmieme byť rovnakí.
3. Vlastná fermentovaná zelenina
Naším poslaním je ukázať zákazníkom, že aj obyčajný streetfood je možné premeniť na kulinársky zážitok, na ktorý
nezabudnú a budú si ho chcieť dopriať znova. Nie, našich zákazníkov nebude čakať haute cuisine. To, s čím u nás prídu
do stretu, bude naša pozornosť, vášeň a čas venovaný jednotlivým elementom našich jedál.
V každom detaile budeme sústrediť svoju pozornosť na dokonalý výsledok. Áno, aj zelenina dokáže zanechať dojem.
4. Staré známe, premostené novým
Všetci si dobre pamätáme na jedlá pripravené s láskou od našich mám a starých mám. Obľúbené, ale aj tie menej
obľúbené jedlá, ktoré boli tak jednoduché a pritom tak dokonalé. Slovensko má pizze, má udony, má Pho, má suši a tak
ďalej. Zabudli sme ale na odkaz, ktorý nám tu rodičia a starý rodičia chcú zanechať. Slovenská kuchyňa je dokonalá,
jednoduchá a chutná. Potrebuje len byť trochu viac sexi, viac trendy, viac príťažlivá. The Bridge – spájame tradíciu so
svetom, minulosť so súčasnosťou.
5. Myslíme aj na vegetariánov a vegánov
Uvedomujeme si súčasný vzrastajúci trend klesajúcej konzumácie mäsa v našej komunite. Aj preto sa chceme venovať aj
jedlám, ktoré budú pre vegánov a vegetariánov.
6. Ekologický prístup
Sme si vedomí, že náš svet zápasí s obrovskými nepriateľmi v podobe odpadu a vytváraním uhlíkovej stupy, vďaka čomu
nám bude stále viac horúco. Gastronómia je tvrdý biznis v ktorom sa človek „zapotí“, napriek tomu sme sa rozhodli
venovať pozornosť aj životnému prostrediu. Naše jedlá Vám zabalíme len do EKO obalov, ktoré budú rozložiteľné
v prírode za krátku dobu a budú vyrobené z recyklovaného odpadu. Pozornosť budeme venovať aj maximálnemu
spracovaniu potravín, aby sme dokázali vytvárať čo najmenší odpad z našej produkcie v kuchyni. V prírode niesú tresty
a odmeny, sú tu len dôsledky, ktoré zanecháme našim nezodpovedným správaním budúcim generáciam a našim deťom.